Werking

Unique face lifting serum met de blauwe agave plant

“Het Unique Face Lifting Serum, met de bijzondere cactus nectar.
Binnen vijf minuten weer een gladde en fluwelen huid.”

Cactus moleculen met groot vochtvasthoudend vermogen

cactus-agave-woestijnbewerlt-25x01x2016De bijzondere samenstelling van de nectar van de Gosselin Agave is verantwoordelijk voor de snelle én direct waarneembare werking van Unique Face Lifting Serum. Deze cactus bevat unieke moleculen met een groot vochtvasthoudend vermogen. Het vocht wordt samen met de voedingsstoffen over de hele cactus verdeeld. Daardoor kan de Gosselin Agave overleven in de gort droge en gloeiend hete Jalisco woestijn in Mexico. Dit maakt deze Mexicaanse cactus heel interessant als huid verjonger.

Internationale Visagisten enthousiast

nectar-vogel-met-cactusbewerkt24x01x2016Rimpels, kraaienpootjes en wallen zullen direct zichtbaar sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. 

Unique Face Lifting Serum wordt niet voor niets door internationale visagisten beschouwd als het ultieme cosmetische antwoord op huidveroudering.

Naamloos-2

Binnen vijf minuten een Facelift

Unique | De blauwe agave in Unique

Wetenschappers hebben de nectar van de Gosselin Agave in een laboratorium geanalyseerd. Het bleek niet alleen de vochtvasthoudende moleculen te bevatten, maar ook een overvloed aan voedingsstoffen.Met behulp van geavanceerde technieken slaagde men er in om een serum te maken met een direct zichtbaar effect op rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en wallen.

Rimpels, Kraaienpootjes en wallen vervagen

UniQue | Behandeling voor en na het gebruik van de UniQue Face lifting serum

Unique Face Lifting Serum verbetert het vochtvasthoudend vermogen van de huid én de opname van vitaliserende voedingstoffen binnen vijf minuten. Zo wordt uw huid in de probleemzones opgevuld en vervagen rimpels, kraaienpootjes en wallen al binnen vijf minuten.

Intensieve hydratatie, optimale verzorging

UniQue | Vrouw smeer haar gezicht in met Unique Face Lifting Serum

Ook zorgt dit voor een langdurige en intensieve hydratatie én optimale voeding van de huidcellen. Daardoor zal uw huid direct voelbaar zachter en elastischer worden.