UniQue Face lifting laten testen door willekeurige mensen van straat.

Wij van UniQue hebben een gespecialiseerd fotografe  ingehuurd om te kijken wat de reacties waren van willekeurige gekozen vrouwen op straat.

Zo is de (gespecialiseerd fotografe) naar de stad Groningen gegaan en heeft een aantal willekeurige vrouwen op straat aangesproken en gevraagd of zij de UniQue face lifting serum wilden testen.

Alle foto’s zijn dan ook in Groningen op straat gemaakt.

  • Zo is er eerst een foto gemaakt zonder dat de desbetreffende persoon UniQue Face Lifting Serum te hebben gebruikt.
  • Vervolgens heeft ze bij diegene de  UniQue Face Lifting Serum rond de contouren van de ogen aangebracht.
  • 5 minuten gewacht voor het optimale effect te kunnen krijgen van de UniQue
  • Na de 5 minuten zijn er weer foto’s gemaakt en deze laten zien aan diegene om het verschil te laten zien.

Van ieder dat hieraan mee heeft gedaan heeft ze gevraagd hoe  de UniQue voelt op de huid, het ervaart en natuurlijk de reactie na het laten zien van het verschil.

De foto’s zijn puur natuur en deze vrouwen hebben belangeloos aan de test meegewerkt.

Tamara 

“Normaal gesproken gebruik ik niet snel een smeersel voor op mijn gezicht, ik hou van natuurlijk te zijn. Toch als wij op visite gaan,verjaardagen hebben wil ik er wel goed uitzien. Ik heb dan ook meegedaan met dit onderzoek om te kijken of zoiets nou echt werk ja of nee. Bij het aanbrengen merkte ik na paar minuten al dat het begonnen te trekken en voelde strakker en toch was mijn huid zacht. Toen ik het verschil zag van mijn foto voor en na was ik compleet verbaasd, mijn wallen en rimpels waren zo veel vermindert echt geweldig!”

uniquefls.nl | Tamara test Unique en vertelt over het resultaat
uniquefls.nl | Paula test Unique en vertelt over het resultaat

Paula 

“Ik ben altijd bezig met mijn huid. Uiterlijke verzorging staat bij mij hoog in het vaandel. Daarbij probeer ik graag nieuwe zalfjes en cremèpjes die goed zouden moeten zijn voor de huid. De UniQue heeft een aangename geur en bij het aanbrengen voelt het alsof het inderdaad direct in je huid trekt. Ik heb 5 minuten gewacht en mijn huid voelde direct strakker en gladder en toen ik in de spiegel keek zag ik zeker weten verschil echt compleet verbaasd dat iets zo snel werkt. Echt geweldig zeg”

Annabelle 

” In mijn dagelijks leven gebruik ik veel cremèpjes. niet specifiek voor rimpels maar wel omdat ik vaak een droge huid heb. Vooral in de weekenden als ik ga stappen merk ik dat ik meer last heb van een droge huid en natuurlijk wallen door te weinig slaap. Toen de fotografe mij benaderde op straat of ik hieraan mee wou werken en uitlegde waar het voor was wou ik graag even proberen. UniQue verbaasde mij ontzettend na het insmeren was het niet vettig en trok snel in. De geur was aangenaam van deze cremè en ik voelde voornamelijk onder mijn ogen dat het strakker was. Ik was verbaasd dat in zo’n korte tijd er zeker weten verschil was te zien maar vooral te voelen was.”

uniquefls.nl | Annabelle test Unique en vertelt over het resultaat
uniquefls.nl | Jaillier test Unique en vertelt over het resultaat

Jaillier 

“Ondanks dat ik elk jaar ouder wordt wil ik er gewoon goed uitzien. Ik heb vele smeersels geprobeerd om mijn rimpels weg te krijgen of in iedergeval iets te verminderen. Toen de fotografe mij ook vroeg of ik dit eens wou testen zei ik ja. Ik heb de fotografe het mij rond de ogen laten smeren  en geduldig afgewacht. Na de 5 minuten ben ik in de spiegel  gaan kijken en wat een resultaat zeg GE-WEL-DIG. Ik heb dan ook de gegevens mee gekregen en mijzelf een verpakking gekocht wat super product”

Els

“Voor mijn werk moet ik er altijd goed uitzien, soms merk ik zelf al dat als ik een nachtje slecht heb geslapen dat mijn wallen zich veel beter laten zien. Het was echt een leuke ervaring om spontaan met zoiets op straat mee te doen en ik vindt het dan ook opmerkelijk dat mijn wallen stukken vermindert waren en mijn huid veel gladder werd.”

uniquefls.nl | Els test Unique en vertelt over het resultaat