UniQue bij rimpels

Unique Face Lifting Serum verbetert het vochtvasthoudend vermogen van de huid én de opname van vitaliserende voedingstoffen binnen vijf minuten. Zo wordt uw huid in de probleemzones opgevuld en vervagen rimpels, kraaienpootjes en wallen al binnen vijf minuten.

Ook zorgt dit voor een langdurige en intensieve hydratatie én optimale voeding van de huidcellen. Daardoor zal uw huid direct voelbaar zachter en elastischer worden.

 • Verbetert het vocht vasthoudend vermogen van de huid
 • Bevat Vitaliserende voedingstoffen  voor de huid
 • Intensieve en langdurige hydratatie van de huidcellen
UniQue 30ml Verpakking op Uniquefls.nl

van € 59,95 voor € 49,95
Uw voordeel € 10,-

UniQue duo verpakking 2x30ml op Uniquefls.nl

van € 119.90 voor € 94.90
Uw voordeel €25,-

Dankzij deze combinatie zorg je er niet alleen voor dat de huid in de probleemzones wordt opgevuld waardoor rimpels,lijntjes en kraaienpootjes  al binnen 5 minuten vervagen. Ook door de langdurige en intensieve hydratatie van de huid met optimale voeding voor de huidcellen zorg je ervoor dat de huid ook vrijwel direct voelbaar zachter is geworden maar ook weer elastischer.

Informatie over Rimpels en lijntjes

Uniquefls.nl | Gebruik UniQue bij Rimpels, Lijntjes en oneffenheden

Rimpels

Rimpels is een natuurlijk gebeuren bij het ouder worden van de huid. In je jongere jaren (rond je 20e jaar) ziet en voelt je huid nog glad en stevig. Vanaf je 30e levensjaar zie je vaak dat de eerste rimpels zich beginnen te vertonen. Naarmate je ouder wordt zul je ook vernemen dat de huid minder glad en stevig voelt.

Wat zijn rimpels dan?

Wij horen vaak dat mensen zich afvragen wat rimpels nou precies zijn en het verschil tussen een rimpel of lijntjes. Rimpels zijn vouwen en lijnen in je huid die voornamelijk ontstaan op het gezicht, deze zijn zichtbaar of ontstaan op je gezicht. Zo heb je namelijk verschillende soorten rimpels die zichtbaar op het gezicht kunnen zijn zoals:

 • Kraaienpootjes
 • Rimpels rond de mond
 • Rimpels op het voorhoofd
Verschil tussen lijnjes en rimpels

Vaak worden lijntjes en rimpels gezien als hetzelfde maar dit is echt niet waar. Hieronder leggen wij dan ook uit wat het verschil is.

 • Beginstadium (lijntjes)
  Het is eigenlijk heel simpel fijne lijntjes en lijntjes zijn eigenlijk een begin moment op je huid. Het zijn dan ook de eerste tekenen van huidveroudering of wat je wel eens vaker ziet voorkomen door zonneschade door bijvoorbeeld te veel in de zon te liggen en zonnenbanken.
 • Eindstadium (rimpels)
  Het volgend stadium wat wij dan het eindstadium noemen zijn de rimpels. De fijne lijntjes en lijntjes komen dieper in de huid te liggen en worden dus rimpels.
2 soorten rimpels

Ook is een rimpel niet gewoon een rimpel. Zo heb je namelijk rimpels die ontstaan alleen doormiddel van een beweging, Als je een bijvoorbeeld een frons beweging maakt of lacht zie je dan ook dat deze rimpels zich laten zien en zodra je ermee stopt deze ook weer verdwijnen. De andere vorm van rimpels zijn de rimpels die zich als lijnen/rimpel blijvend laten zien met zowel beweging als in ontspannen houding.

Uniquefls.nl | vrouw controleert gezicht
Meest voorkomende rimpels

Naarmate de jaren voorbij gaan zullen er uiteindelijk(op een enkeling na) rimpels ontstaan over het gehele lichaam. Toch laten rimpels zich vaak het eerst zien in het gezicht. Dit heeft te maken met dat gezicht (vaak) gevoelige plekken heeft waar deze snel ontstaan. Deze zie je dan ook snel op de volgende plekken in het gezicht:

 • Rimpels onder en rond de ogen (ook wel kraaienpootjes genoemd)
 • Rimpels bij de lippen
 • Rimpels op voorhoofd
Zo ziet een huid met Rimpels eruit

Rimpels onder en rond de ogen (de kraaienpootjes)
Rimpels onder en rond je ogen worden ook wel lachrimpels genoemd. Naarmate de jaren voorbij gaan zie je dat de huid zijn elasticiteit en vocht verliest. Tijdens het lachen zie je dan ook de eerste fijne lijntjes verschijnen en hoe ouder je wordt zullen deze lijntjes steeds dieper in de huid komen te liggen en ontstaan er dus rimpels die ook zichtbaar blijven bij het ontspannen van je gezicht.

Rimpels rond de mond
De eerste lijntjes zijn hier vaak zichtbaar bij het lachen,  bijvoorbeeld de mondhoeken zie je lijntjes ontstaan. In de loop der jaren zie je vaak dat deze lijntjes meer zichtbaar zijn en dieper in je huid komen te liggen. Dit zijn tevens niet de enige lijntjes/rimpels die er ontstaan ook blijkt dat voornamelijk boven de lip ook fijne lijntjes ontstaan die (kunnen) overgaan tot rimpels bij het ouder worden.

Rimpels voorhoofd (fronsrimpels)
Doordat je onbewust veel de huid op het voorhoofd beweegt doormiddel van spierbewegingen is dit ook één van de snelst zichtbare plek voor lijntjes en rimpels. Wanneer je bijvoorbeeld fronst, lacht,huil et cetera beweeg je de spieren van je voorhoofd ook en naarmate de jaren zullen deze lijntjes meer en meer zichtbaar zijn en overgaan tot een rimpel die (mogelijk) ook zichtbaar blijft in ontspannen houding.

Wat jij je huid zelf aan doet
Hoe kom je aan rimpels?

Rimpels kunnen ontstaan door 2 verschillende factoren:

 • Interne factoren (lichamelijk, Waar je vaak niks aan kunt doen)

Soms kun je er gewoon niks aan doen dat je rimpels krijgt en heb je hier gewoon aanleg voor en is het bijvoorbeeld erfelijk bepaald. Bij vrouwen kan dit ook versnellen en ontstaan door de menopauze doordat je stofwisseling en hormonale balans veranderd.

 • Externe factoren ( waar je 9 van de 10 keer zelf wat aan kunt doen)

Deze factoren zijn de dingen die je zelf doet en van invloed kunnen zijn op de huid en het versnellen van het krijgen van lijntjes en rimpels. Zo hebben namelijk de volgende factoren veel invloed op de huid: Roken, Zonnebanken (al helemaal zonder beschermingfactor te gebruiken), Alcohol.

Kun je rimpels voorkomen?

Uiteindelijk kun je natuurlijk nooit lijntjes en rimpels 100% voorkomen. Wel kun je ervoor zorgen dat je minder snel rimpels krijgt. Indien je let op je alcohol gebruik, niet te roken, gezond te eten en drinken en natuurlijk regelmatig sport kun je het begin van rimpels krijgen uitstellen ten opzichte als je hier geen rekening mee houdt.

Wat sowieso belangrijk is niet alleen voor kinderen maar juist altijd is je beschermen tegen de zon. Het is namelijk dé nummer 1 veroorzaker van rimpels!

Het gebruik van een goede zonnebrandcrème voor de huid is dan ook een MUST tegen rimpels.

Heb je rimpels en kun je dit verminderen?

Natuurlijk kan dat!
Wetenschappers hebben de nectar van de Gosselin Agave in een laboratorium geanalyseerd. Het bleek niet alleen de vochtvasthoudende moleculen te bevatten, maar ook een overvloed aan voedingsstoffen.Met behulp van geavanceerde technieken slaagde men er in om een serum te maken met een direct zichtbaar effect op rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en wallen.

Unique Face Lifting Serum verbetert het vochtvasthoudend vermogen van de huid én de opname van vitaliserende voedingstoffen binnen vijf minuten. Zo wordt uw huid in de probleemzones opgevuld en vervagen rimpels, kraaienpootjes en wallen al binnen vijf minuten.

Ook zorgt dit voor een langdurige en intensieve hydratatie én optimale voeding van de huidcellen. Daardoor zal uw huid direct voelbaar zachter en elastischer worden.

Unique met Agave Cactus