UniQue Cremè

Unique Face Lifting Serum is een huid serum op basis van cactusnectar uit de Agave. Deze nectar uit de Agave is verantwoordelijk voor de snelle én direct waarneembare werking van het Unique Face Lifting Serum. Het heeft een sterk gladmakend effect op de huid, waardoor rimpels, kraaienpootjes en wallen bijna direct zichtbaar sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Dat de Cactusnectar uit de Agave zo fantastisch werkt op de huid is niet alleen wetenschappelijk aangetoond, maar ook duizenden vrouwen in Europa gebruiken het Unique Face Lifting Serum en hebben de verjongende werking zelf gevoeld en gezien.

Uniquefls.nl | UniQue verpakking

Kenmerken UniQue

Unique Face Lifting Serum, met de nectar van de Agave, verbetert het vochtvasthoudend vermogen van de huid én de opname van vitaliserende voedingstoffen. De huid in de probleemzones wordt opgevuld en rimpels, kraaienpootjes en wallen vervagen binnen vijf minuten. Door het serum krijgen de huidcellen een langdurige, intensieve hydratatie én optimale voeding. De huid wordt direct voelbaar zachter en elastischer.

UniQue  met het Agave cactus extract werkt binnen 5 minuten:

  • 24 uur werkzaam in en op de huid.
  • Te gebruiken als dag- en nachtcrème
  • Wallen onder de ogen vervagen direct.
  • De huid is direct gladder en ziet er jonger uit.
  • Hydrateert, voedt en maakt de huid weer elastisch
  • Rimpels, lijntjes, kraaienpootjes vervagen direct of zijn zelfs helemaal verdwenen.

UniQue is verkrijgbaar in: UniQue 30ml     UniQue duo verpakking (2x30ml)

UniQue bij Rimpels

Deze cactus bevat unieke moleculen met een groot vochtvasthoudend vermogen. Dit vocht wordt samen met de voedingsstoffen over de hele cactus verdeeld. Daardoor kan de Gosselin Agave overleven in de gortdroge en gloeiendhete Jalisco woestijn in Mexico. Dit maakt deze Mexicaanse cactus heel interessant als huidverjonger.

Wetenschappers hebben de nectar van de Gosselin Agave in een laboratorium geanalyseerd. Het bleek niet alleen de vochtvasthoudende moleculen te bevatten, maar ook een overvloed aan voedingsstoffen.

Met behulp van geavanceerde technieken slaagde men er in om een serum te maken met een direct zichtbaar effect op rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en wallen.

Vindt hier alle informatie over Rimpels…

Zo ziet een huid met Rimpels eruit
uniquefls.nl | onderzoek laboratorium voor en na bij wallen

UniQue bij wallen onder de ogen

Unique Face Lifting Serum verbetert het vochtvasthoudend vermogen én de opname van vitaliserende voedingstoffen binnen vijf minuten. Zo wordt uw huid in de probleemzones opgevuld en vervagen rimpels, kraaienpootjes en wallen al binnen 5 minuten.

UniQue voor optimale verzorging en Hydratatie

Bovendien wordt het vocht én de voedingsstoffen – net als in de cactus verder over uw gezichtshuid verdeeld. Dit zorgt voor een langdurige en intensieve hydratatie én optimale voeding van de huidcellen. Daardoor zal uw huid direct voelbaar zachter en elastischer worden.

De samenstelling van Unique Face Lifting komt voor 100% overeen met het onderzoeks-serum waarmee in wetenschappelijke testen de cosmetische werking van de cactus nectar is aangetoond.

Meer informatie over de huid en het belang van Hydrateren..

Uniquefls.nl | Hydratatie van de huid belangrijk?
Vrouw smeert anti rimpel cremè rond haar ogen
Gebruiksaanwijzing UniQue

Gebruik  Unique als een dag- en nachtcrème. Breng het cremè ‘s morgens en ‘s avonds op de schone huid aan. De cremè gelijkmatig en goed verdelen op de gezichtshuid. Het duurt circa 1 minuut voordat het cremè door de huid is opgenomen. Hierna kan de huid eventueel met de decoratieve cosmetica worden behandeld.

Samenstelling UniQue

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Benzyl Alcohol, Microcrystalline Cellulose, Agave Tequilana Leaf Extract, Glycerin, Inulin Lauryl Carbamate, Maltose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Parfum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sucrose Palmitate, Sorbic Acid, Citric Acid, Glyceryl Linoleate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol Cocoate, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine.

UniQue duo verpakking 2x30ml op Uniquefls.nl
60ml
119.90 94.90